Hvordan finne den rette gaven til dine ansatte

Et stort antall online varehus tilbyr i dag ulike leveringsmetoder. Det mest brukte er til nåværende innsamlingssteder, hvor du kan hente produktene dine når det er tid til det. Leveringsmåten er derfor ganske praktisk, og i mange tilfeller også den lettest kjøpte leveringsversjonen.

Du bør også vurdere å få bestillingen levert hjem til deg eller til din arbeidsplass. Alternativet er vanligvis litt mindre rimelig, men samtidig ganske tilgjengelig. I de fleste tilfeller vil imidlertid den lettest kjøpte frakttypen være å hente bestillingen selv, men den muligheten er betinget av at du er i nærheten av nettselskapets lokasjon.

Muligheten til å levere er selvsagt eksepsjonelt viktig dersom du trenger bestillingen i løpet av få sekunder, og det er derfor rimelig at vi finner estimert leveringsdato for det aktuelle produktet.

Mange nettbutikker tilbyr dag-til-dag levering på mange varenumre, som imidlertid beregnes ut fra at bestillingen er lagt inn tidligere enn et fastsatt tidspunkt, slik at de har mulighet til å få ditt nye produkt servert før lageransatte drar hjem.

Mange nettselskaper lover levering uten betaling, men krever ofte at du kjøper for et visst beløp. Som et alternativ må du velge den rimeligste leveringsmetoden, som oftest – uansett om du er i Hørsholm, Grenaa eller Skjern – vil være å få budet til å levere pakken din til et hentested.

Alle slags leveringsmetoder

Det er nå virkelig ukomplisert for vanlige dødelige å finne de laveste prisene fra flere nettlager og takket være det har flere nettbutikker sett behovet for å redusere prisnivået på varene – til jenter og gutter, og like for menn og kvinner – kolossalt, og til og med noen ganger utføre portofri levering.

Det kan imidlertid vise seg lønnsomt å stikke innom flere internettlager etter salg før du fullfører handlen, slik at du er sikker på å få den laveste prisen.

Man skal imidlertid ikke undervurdere at i tilfelle en butikk tilbyr et produkt til en utsalgspris som er uforståelig fordelaktig, er dette ofte en indikasjon på en bedragersk nettbutikk. Heldigvis er bestillinger med kort dekket av en ordning som garanterer deg mot svindel på nett.

Vi anbefaler generelt kortkjøp eller mobilbetaling. Som en annen løsning bør du vurdere et avdragstilbud som ViaBill, forutsatt at du har tenkt å finansiere regningen senere.

Før noen handler i en nettbutikk, må du definitivt vurdere forhandlerens vilkår og betingelser, men dette er ofte en tidkrevende oppgave.

Et alternativt forslag kan være å undersøke om e-selskapet er knyttet til e-merket, fordi det skal være en demonstrasjon av at e-virksomheten støtter de offisielle danske reglene, i tillegg til at internettselskapet blir tidvis undersøkt av eksperter som har mye kunnskap om regelverket på området. Du får også en snarvei til hjelp dersom du opplever problemer som følge av bestillingen din.

En forsikring om at nettbutikken følger den offisielle danske lovgivningen

Trustpilot gir deg virkelig verdifulle muligheter til å se vurderingene til mange nåværende forbrukere, og dermed slår vi et slag for deg å rangere internett selskapets anmeldelser før du handler.

Facebook gir også helt fine sjanser til å få en titt på nettbutikkens popularitet. I tillegg møter vi faktisk nettbutikker hvor du kan gjøre en vurdering av bedriftens service, som også må brukes for å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Denne siden er reklamefinansiert. Vi har et fast samarbeid med en samling nettforhandlere når vi publiserer deres produkter, og mottar betaling under forutsetning av at våre besøkende gjennomfører en bestilling.

Data om varer og internettutsalg vedlikeholdes hele tiden, men vi ønsker ikke å ta ansvar for endringer som kan ha blitt gjort etter at vi sist oppdaterte dataene våre.

Hvordan finne den rette gaven til dine ansatte

Ganske mange internettselskaper tilbyr heldigvis et bredt utvalg av leveringsmetoder. En favoritt blant mange er nå å få den levert på et hentepunkt, slik at du enkelt kan hente dine nye varer selv når det passer inn i kalenderen din. Alternativet er usedvanlig fleksibelt, så vel som ofte den billigste leveringsmåten.

En stor del av nettselskapene tilbyr 1 hverdagslevering av flere varer, men som likevel krever at transaksjonen blir realisert tidligere enn et bestemt tidspunkt, slik at de har mulighet til å få pakken ut av døren før pakkeansatte holder brannfesten.

Noen nettbutikker lover levering uten betaling, men vanligvis kun hvis du handler for et visst beløp. I tillegg må du ta tak i den mest prisbevisste leveringsformen, som ofte – uansett om du er i nærheten av Horsens, Haderslev eller Vojens – vil være å få fraktselskapet til å kjøre bestillingen din til en pakkebutikk.

En demonstrasjon av at e-butikken følger de danske reglene

Det er nå ganske problemfritt for alle og enhver å foreta prissammenligninger mellom ulike nettbutikker og følgelig ha massevis av internettselskaper har måttet redusere salgsprisene på produktene – for babyer og barn, så vel som for voksne – kolossalt, og til og med noen ganger love gratis levering.

Det kan imidlertid være fordelaktig å sammenligne individuelle e-butikker etter tilbud før du gjennomfører kjøpet, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Du må imidlertid huske på at dersom en nettbutikk tilbyr produktene sine til en pris som kan oppleves som fantastisk utmerket, kan dette ofte være en indikasjon på en falsk butikk. Kortkjøp er heldigvis omfavnet av en enhet som hjelper deg mot svindel på nett.

Generelt anbefaler vi å handle med kort eller mobilbetaling. Som en annen løsning bør du vurdere en delbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfelle du trenger å betale regningen over tid.

Før folk kjøper fra en nettbutikk bør de liksom gå gjennom bedriftens handelsavtale, men noen ganger er det ikke superspennende.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om nettbutikken er e-merket, noe som lenge har vært et tegn på at nettforhandleren forstår de danske reglene, og at nettbutikken noen ganger blir inspisert av fagfolk som er innenfor regelverk på området. Dette er også en god sjanse for støtte dersom du blir utsatt for problemer som følge av bestillingen din.

Merk om nettselskapet er et e-merket medlem

Trustpilot produserer relativt glimrende sjanser til å se nærmere på meningene til en stor gruppe tidligere kunder, og av den grunn har vi anbefaler at du sjekker forhandlerens rangeringer på nettet før du kjøper.

Facebook utfører på samme måte en rekke hederlige løsninger for å få en ide om e-handelens kundefokus. I tillegg til det finnes det en rekke internettbedrifter som gir folk mulighet til å skrive en anmeldelse av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med en rekke nettbutikker siden vi publiserer selskapenes produkter, og får et gebyr forutsatt at en bruker fra vår nettside foretar et kjøp.

Fakta om varer og forhandlere på nettet oppdateres rutinemessig, men vi påtar oss ikke ansvar for justeringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte nettsidens data.