Urke camping

Urke Camping: I Hjarte av Sunnmørsalpane

Campingen. Velkomen til Urke Camping. Vi har 8 hytter som har frå 2 til 5 sengplassar kvar, 12 bubil-/vognplassar og god plass til telt.

URKE CAMPING (Ørsta, Norge) – Campingplass

URKE CAMPING (Ørsta, Norge) – Campingplass – Anmeldelser – Tripadvisor

URKE CAMPING Campingen i ♥ av Hjørundfjord Alle hyttene er oppkalt etter kjende fjell i Hjørundfjord. Kort veg til nærbutikken, fjorden og rundt deg ligg.

Urke Camping, Ørsta: Se 9 reiseanmeldelser, 9 objektive bilder og gode tilbud for Urke Camping, vurdert som nr. 2 av 4 temaovernattinger i Ørsta og vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor.

Urke Camping | Facebook

Urke Camping

Velkommen til Urke Camping som vart gjenopnet sommaren 2014. Campingen som vart starta på 1960 talet har dei siste åra vore nedlagd.

URKE CAMPINGCampingen i ♥ av HjørundfjordAlle hyttene er oppkalt etter kjende fjell i Hjørundfjord.Kort veg til nærbutikken, fjorden og rundt deg ligg…

Urke Camping – Campio.no – Finn og bestill camping

Velkommen til Urke Camping som vart gjenopnet sommaren 2014. Campingen som vart starta på 1960 talet har dei siste åra vore nedlagd. No har eigaren av campingplassen stilt området til disposisjon for bygda. Alle hyttene er renovert på dugnad av bygdefolket for å bevare butikken i bygda, som også står for administrasjonen. Vi har 8 hytter som har fra 2 til 5 sengplassar kvar.Det vil også være moglegheit for teltplassar og campingvognar/bobilarCampingplassen har sanitæranlegg med dusj og WC, samt ei «kjøkkenhytte» som kan nyttast av alle.Urkebygda ligg solvendt på nordsida av Norangsfjorden, ei 6 km lang sidegrein i austleg retning av Hjørundfjorden. I austenden av Norangsfjorden ligg Øye og Norangsdalen. Fjorden går som ein gigantisk canyon inn gjennom fjellområdet som vert omtalt som Sunnmørsalpane. Fjorden er jamt over 400 m djup og på begge sider av fjorden stig dei alpine fjelltoppane opp – til om lag 1.600 moh. Ved Norangsfjorden ligg velkjende Slogen (1564 moh) og Saksa. Hyttene har fått navn etter dei kjende fjelltoppana i fjorden.

Urke Camping – Norway – NorCamp

Urke Camping – Norway

Urke Camping in Norangsfjorden, Norway at the NorCamp Camping Guide (contact details, photos, reviews, opening times, prices, cabins, …)

Urke camping – Opplevingar – ØrstaVolda

Opplevingar – ØrstaVolda

Campingplassen reddar nærbutikken på Urke – morenytt.no

Campingplassen reddar nærbutikken på Urke – morenytt.no

Keywords: urke camping, øye camping, camping urke, camping øye