Soggebru camping

Soggebru Camping – Åndalsnes – Visit Norway

Soggebru Camping | Camping | Åndalsnes | Norway

Soggebru Camping ligger i Åndalsnes i Møre og Romsdal, og tilbyr gratis privat parkering. Alle boenhetene har uteplass, peis, et sittehjørne med sofa, …

Omkranset av mektige fjell På campingplassen ser man solen stige opp over de kjente Vengetindene tidlig på morgenen og kan følge dens videre ferd over Romsdalshorn, Trollveggen og hele dagen til solen til slutt speiler seg fint i Rauma elv og tar kveld helt ytterst i Romsdalen. Skulle du bli lei av å følge solas ferd for en stund kan man snu seg rundt og nyte synet av hele Romsdalseggen. Her vil man kunne følge fjellturistenes ferd langs toppen mot Åndalsnes. Strand og sauna Mange gjester velger etter hvert å ta seg ett forfriskende bad i elva som renner forbi. Og hva er vel bedre enn å avslutte et forfriskende bad med en tur inn i en rykende varm sauna på kveldstid eller på en gråværsdag? Her på Soggebru Camping kan du leie din egen Sauna, som fyres opp med norsk, selvhugget ved. Nær kjente attraksjoner Soggebru camping er ett glimrende utgangspunkt for de som ønsker seg korte dagsturer med bil til Trollstigen og Geiranger, Ålesund eller den spektakulære Atlanterhavsveien som kun er 2 timer unna. Det hender seg rett som det er at man kan støte på en basehopper eller to på campingen eller en fisker som er ute for å prøve lykken! Camping info 4 hytter med strøm, kjøleskap, 2 køyesenger (4 sengeplasser), og kokemuligheter samt dyne og pute. Toaletter og dusjmuligheter i servicebygget på campingplassen. Det er ca. 25 plasser for strøm til campingvogner/campingbiler. Moderne sanitærbygg som var nybygd i 2019. Slik kommer du deg til Soggebru Camping Med bil er det enkel adkomst fra E 136. Sving av i retning Trollstigen/Valldal. Campingplassen ligger på høyre side etter brua. Du kan også ta buss Buss nr 220 mellom Geiranger og Åndalsnes som passerer like utenfor, og busstoppen er kun 200 meter unna Nora Gård. Bussen kjører hver dag mellom 26. juni og 20. august. Lokalbuss 424, ringruta for Åndalsnes, benytter samme busstopp 200 meter unna.

Soggebru Camping | Åndalsnes – Facebook

Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig tilpasset innhold …

SOGGEBRU CAMPING (Åndalsnes, Norge) – Campingplass

SOGGEBRU CAMPING (Åndalsnes, Norge) – Campingplass – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Soggebru Camping is a small, traditional camping ground, with 4 basic cabins. From the camp site you can watch the sun rising above the .

Soggebru Camping, Åndalsnes: Se 18 reiseanmeldelser, 11 objektive bilder og gode tilbud for Soggebru Camping, vurdert som nr. 5 av 14 temaovernattinger i Åndalsnes og vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor.

Soggebru Camping – Fjord Norway

Soggebru Camping ligger idyllisk til ved Rauma Elv, 5 km fra Åndalsnes og helt i starten av…

Soggebru Camping ligger idyllisk til ved Rauma Elv, 5 km fra Åndalsnes og helt i starten av Trollstigen….

HOTEL SOGGEBRU CAMPING ÅNDALSNES (Norge)

°HOTEL SOGGEBRU CAMPING ÅNDALSNES (Norge)- fra NOK 887 | iBOOKED

Soggebru Camping – Soggebru Camping med utsikt over fjellet ligger ca 4.7 km fra Rampestreken.

Soggebru Camping, Åndalsnes – Velkommen til hjemmesiden

Soggebru Camping, Åndalsnes – ✅ Velkommen til hjemmesiden

Soggebru camping Arkiver – Anette Racer Farth

Soggebru camping Arkiver | Anette Racer Farth

Soggebru Camping – hoteller på Google

Soggebru Camping – Fishsurfing

Soggebru Camping ligger idyllisk til ved Rauma Elv, 5 km fra Åndalsnes og helt i starten av…

Keywords: soggebru camping, sogge camping, soggebrua camping, sogge bru camping