Skaland camping

Skaland camping – Skaland Camping

Skaland Camping åpnet sommeren 2020. Det gamle bedehuset fra 1906 ble i samarbeid med Basecamp Senja bygget om til servicehus og rom for overnatting.

Skaland Camping – Campingportalen.no

Skaland Camping As, Skaland: Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud for Skaland Camping As på Tripadvisor.

Skaland Camping AS – Facebook

Skaland Camping i havna (bak Jokeren med nummer A til I). … Alle gjestene våre på campingen ved servicehuset har tilgang til: Strøm, wifi, dusj, wc, …

SKALAND CAMPING AS (Norge) – Campingplass – Anmeldelser

SKALAND CAMPING AS (Norge) – Campingplass – Anmeldelser – Tripadvisor

Skaland Camping har besøksadresse Bergsfjordveien, 9385 Troms og Finnmark (Senja, … Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Skaland Camping.

Skaland Camping As, Skaland: Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud for Skaland Camping As på Tripadvisor.

Skaland Camping AS, Silsand, Senja – 1881.no

Skaland Camping – Campio.no – Finn og bestill camping

Skaland Camping i havna (bak Jokeren med nummer A til I). Her har man ikke strøm og WIFI, men tilgang til servicehuset og tømmestasjonen på den andre plassen. Pris pr døgn: Kr. 210.Alle gjestene våre på campingen ved servicehuset har tilgang til:Strøm, wifi, dusj, wc, vaskemaskin og oppholdsrom med kjøkken og tømmestasjonen for bobil og campingvogn er inkludert i prisen. Vi har ikke opplegg for gråvannstømming.Basecamp Senja leier ut 5 rom med bad i servicehuset. Kjøkken og oppholdsrom deles med campingplassen

Skaland Camping – 180.no

Keywords: skaland camping