Bergen sentrum: Åpningstider for Sabrura Galleriet og Hennes & Mauritz vestkanten

I Bergen sentrum finner man et bredt utvalg av butikker og kjøpesentre. Blant disse er Sabrura Galleriet og Hennes & Mauritz (H&M) Vestkanten to populære destinasjoner for shoppingentusiaster. Her kan man oppdage de siste trendene og finne alt fra mote og tilbehør til interiør. Det er viktig å være oppdatert på åpningstidene for å kunne planlegge besøket ditt optimalt.

Sabrura Galleriet

Sabrura Galleriet er et fantastisk sted for kunstelskere. Galleriet tilbyr et bredt utvalg av moderne og samtidskunst fra både nasjonale og internasjonale kunstnere. Her kan man oppleve utstillinger som utfordrer og inspirerer. Sabrura Galleriet holder åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 11.00 til 15.00.

Hennes & Mauritz Vestkanten

Hennes & Mauritz er en av verdens største motekjeder, og deres butikk på Vestkanten i Bergen er intet unntak. Med et bredt utvalg av klær, sko og tilbehør til kvinner, menn, ungdom og barn, er H&M Vestkanten et populært valg for shoppingentusiaster i Bergen. Butikken holder åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00, lørdag fra kl. 10.00 til 18.00 og søndag fra kl. 12.00 til 18.00.

Oppsummert åpningstider

Butikk Mandag-fredag Lørdag Søndag
Sabrura Galleriet 10.00-18.00 11.00-15.00 Stengt
Hennes & Mauritz Vestkanten 10.00-20.00 10.00-18.00 12.00-18.00

Planlegg ditt neste besøk til Bergen sentrum ved å ta hensyn til åpningstidene til Sabrura Galleriet og Hennes & Mauritz Vestkanten. Husk å sjekke åpningstidene regelmessig, da disse kan variere i forbindelse med helligdager og spesielle arrangementer.

“En god shoppingopplevelse starter med kunnskap om åpningstider!” – Ukjent

Uansett om du er på jakt etter kunst eller moteklær, er Bergen sentrum et flott sted å utforske. Ta en tur til Sabrura Galleriet for å oppdage spennende kunstutstillinger, og avslutt shoppingturen din med et besøk til Hennes & Mauritz Vestkanten for å handle det siste innen mote. God shopping!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Sabrura Galleriet i Bergen sentrum?

Sabrura Galleriet i Bergen sentrum har åpningstider fra kl. 10.00 til 19.00 på hverdager og fra kl. 10.00 til 18.00 på lørdager.

Hvor ligger Hennes og Mauritz på Vestkanten?

Hennes og Mauritz ligger på Vestkanten, i Osveien 16, 5222 Nesttun.

Hva er åpningstidene til Hennes og Mauritz på Vestkanten?

Hennes og Mauritz på Vestkanten har åpningstidene fra kl. 10.00 til 20.00 på hverdager, fra kl. 10.00 til 18.00 på lørdager, og er stengt på søndager.

Hvilke butikker finnes på Galleriet i Bergen?

På Galleriet i Bergen finner du et bredt utvalg av butikker, inkludert klesbutikker, skobutikker, smykkebutikker og spisesteder. Noen av kjedene som er tilgjengelige inkluderer Hennes og Mauritz, G-Sport, og Rituals.

Er HM tilgjengelig på Galleriet i Bergen?

Ja, Hennes og Mauritz (HM) er tilgjengelig på Galleriet i Bergen.

Hvor langt er det mellom Galleriet og Vestkanten i Bergen?

Det er ca. 7 kilometer mellom Galleriet og Vestkanten i Bergen.

Hvilke andre butikker er det på Vestkanten i Bergen?

På Vestkanten i Bergen finner du et bredt utvalg av butikker, inkludert klesbutikker, elektronikkbutikker, bokhandlere og dagligvarebutikker.

Har Hennes og Mauritz på Vestkanten et eget herreavdeling?

Ja, Hennes og Mauritz på Vestkanten har også en egen herreavdeling.

Er det parkeringsmuligheter på Galleriet i Bergen?

Ja, det finnes parkeringsmuligheter på Galleriet i Bergen. Det er et parkeringshus i nærheten som tilbyr betalt parkering.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om butikkene på Galleriet og Vestkanten i Bergen?

Du kan finne mer informasjon om butikkene på Galleriet og Vestkanten i Bergen på deres offisielle nettsider eller ved å kontakte dem direkte.

Artiklen Bergen sentrum: Åpningstider for Sabrura Galleriet og Hennes & Mauritz vestkanten har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 7 anmeldelser